Beşirli Spor Temalı Park'ın Yapım İhalesi Yapıldı

Trabzon'da Beşirli Spor Temalı Park'ın yapım ihalesinin gerçekleştirildiği bildirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak Beşirli Spor Temalı Park'ın yapım ihalesinin 26 Ekim’de yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da "Dokuz sene önce bu alana diktiğimiz fidanların çok güzel ağaçlar haline geldiğini görmek bizleri çok sevindiriyor. Şimdi burada yapacağımız çalışma ile Trabzonumuz yeşilliklerin içinde çok güzel bir spor aktivite ve yaşam alanı kazanacaktır. " ifadeleri kullanıldı.

Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:

"Burası ailelerimizin çocuklarıyla rahatlıkla zaman geçirebileceği, eğitici ve öğretici bir alan olacaktır. Bu alanda sosyal tesis, yürüyüş yolu parkuru, açık alan, mescid ve şadırvan, bisiklet yolu parkuru, kamelyalar, açık alan-masa tenisi, oturma dinlenme alanları, çocuk oyun alanı, açık alan-satranç, engeli çocuk oyun alanı, basket ağacı, kaykay pisti ve otopark alanı bulunacaktır. Yapım ihalesinin ardından başlayacağımız çalışmaları inşallah kısa sürede tamamlayarak bu önemli hizmeti şehrimize kazandırmış olacağız."

Kaynak: AA