Aliağa Belediyesi Eğitim Kursları İçin Hizmet Alımı Yapacak

Aliağa Belediyesi Sosyal, Kültürel ve İdari İşler Müdürlüğü, 2018-2019 eğitim ve öğretim dönemi içerisinde spor, sanat ve meslek eğitim kursları için hizmet alımı yapacağını bildirdi.

2018-2019 eğitim ve öğretim yılı içerisinde 24 branşta toplam 35 bin 320 saat eğitim kursları hizmet alım işini kapsayan ihale, 16 Ekim 2018 Salı günü saat 10.00’da Aliağa Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek. İstekliler ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilecek. İhaleyi kazanan firmanın işe başlama tarihi 1 Kasım 2018, işin bitiş tarihi ise 31 Aralık 2019 olarak belirlendi.

Duyurusu yapılan ihale ilanında ihaleye katılabilme şartları, istenilen belgeler ve yeterlilik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler ayrıntılarıyla yayımlandı. İhale dokümanı https://ekap.kik.gov.tr/EKAP web adresinden görülebileceği gibi 250 TL karşılığında Aliağa Belediyesi İhale İşleri Servisi’nden de satın alınabilecek. Tekliflerin, ihale tarih ve saatine kadar Aliağa Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü İhale İşleri Servisi adresine elden teslim edilebileceği, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebileceği kaydedildi. Verilen tekliflerin geçerlilik süresinin ise ihale tarihinden itibaren 90 takvim günü olduğu duyuruldu.
Kaynak: İHA