Trabzon Beşikdüzü'nde Sanayi Zirvesi

Arsin ve Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Yöneticileri Beşikdüzü’nde sanayi zirvesi gerçekleştirerek işbirliği kararı aldılar.

Trabzon Beşikdüzü'nde Sanayi Zirvesi
Arsin Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Erkut Çelebi, yöneticiler Şener Yavuz, Dursun Ali Sakarya ve OSB Müdürü Hakkı Yazıcı önce ilçe kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler. Kaymakam Ertürkmen ve Belediye Başkanı Bıçakçıoğlu daha sonra Arsin OSB yönetimi ile birlikte Beşikdüzü OSB yönetim kurulu ortak toplantısına katıldı.

Beşikdüzü Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’in başkanlık yaptığı toplantıya, Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu’nun yanı sıra, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Arsin OSB Başkanı Erkut Çelebi ve iki organize bölgesindeki sanayiciler katıldı.

Cevdet Ertürkmen, “Bu birliktelik Beşikdüzü OSB’de hızlı bir canlanmaya katkı sağlayacaktır” dedi.

Bu tür ziyaretleri sık sık yapacaklarını ve işbirliğinin yoğunlaştırılacağını belirten Arsin OSB Başkanı Erkut Çelebi, “Sanayici elele verirse daha güçlenir. Üreten kesimin bir araya gelip fikir alışverişinde olmaları maddi ve manevi anlamda iki tarafa da ciddi kazanımlar sağlar. Şubat ayı içerisinde Beşikdüzü OSB’yi Arsin OSB’de ağırlayacağız. Bilgilendirme yapacağız” dedi.

Arsin ve Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyelerinden oluşacak bir komite, 6 aylık dönemde işbirliği ve ortak girişim modelleri üzerinde çalışacak.
Kaynak: İHA