Fatih Altaylı ve Fatma Karaağaç'ın Bylock gerginliği

Habertürk TV'de spor spikeri olarak görev yapan ve işine telefonundan ByLock çıktığı iddiasıyla son verilen Fatma Karaağaç, sosyal medya üzerinden Fatih Altaylı ile kapıştı.

Fatih Altaylı ve Fatma Karaağaç'ın Bylock gerginliği
Fatih Altaylı ve Fatma Karaağaç'ın Bylock gerginliği
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, geçtiğimiz günlerde Mor Beyin uygulamasıyla 11 bin 480 kişinin telefonuna iradesi dışında BYLOCK yüklendiğini açıklamıştı. 

Başsavcılığın yaptığı açıklama gündemdeki yerini korurken Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, gelişmeleri köşesine taşıdı. Altaylı, sosyal medyadan ise hiç beklemediği bir tepki aldı.

Habertürk TV'de spor spikeri olarak görev yaparken telefonundan ByLock çıktığı iddiasıyla işine son verilen ve daha sonra savcılığın açıkladığı 11 bin 480 kişi arasında olduğunu söyleyen Fatma Karaağaç, twitter sayfasından 'ByLock ile ilgili ne varsa okumuşsunuz arada benim habere denk geldiniz mi? Hani hiçbir belge olmadan işten çıkarılan spor spikeriniz?Şirketiniz de kandırmış veya kandırılmış olabilir mi?' diye sordu.
 
Altaylı, Karaağaç'ın bu çıkışına şu cevabı verdi: 'Hanımefendi sizi işe ben mi aldım. Sizi işten ben mi çıkardım. Çalıştığınız televizyonu ben mi yönetiyorum. Bir gün sizinle tek kelime konuştum mu tanıştım mı bir tek gün beni çalıştığınız kanalın ofisinde gördünüz mü. Niye bana çemkiriyorsunuz'