Karacan'dan Esnaf Odaları Birliği'ne Ziyaret

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

Karacan'dan Esnaf Odaları Birliği'ne Ziyaret
Birlik başkanı ve oda temsilcileriyle bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Karacan, "Bizde bu ülkeye esnaf olarak hizmet ettik daha sonra siyasete yöneldik, 2 yıldır milletvekilliği yapıyorum. Sizlerden sorumlu komisyon başkan vekilliği yaptım daha sonra cumhurbaşkanımızın teveccühleriyle STK’lardan ve halkla ilişkilerden sorumlu genel başkan yardımcısı olarak atandım. Bizim bundan sonraki süreçte hedefimiz üst ve alt kuruluşlara nasıl hizmet yapabiliriz, nasıl daha yan yana gelebiliriz, nasıl bu ülkeye hizmet edebiliriz, bizim görevimiz bu. Mühim olan bu memlekete hizmet etmek, makamlar, mevkiler gelip geçici. Bir gün herkes makamı bırakacak ama biz makamı bıraktıktan sonra çarşıya indiğimizde yapmış olduğumuz hizmetlerle anılmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Birlik Başkanı Ekrem Birsen ise; ziyarette şunları dile getirdi: "Bu yoğun mesai çerçevesinde bize zaman ayırarak bizleri onurlandıran Genel Başkan Yardımcımız Harun Karacan’a, şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyoruz. Biz sizden umutluyuz. Eskişehir’imize ve bizlere güzel hizmetler yapacağınızdan eminiz. Yeni görevinizin tekrar hayırlı olmasını diliyoruz.”

Konuşmaların ardından oda temsilcilerinin sorunlarını dinleyerek çözümü noktasında birlikte hareket etmeleri gerektiğini belirten Karacan, doğru strateji ile sorunların daha kısa süre içerisinde çözülebileceğini ifade etti.

Kaynak: İHA