AEÜ'de Kalite Süreci Devam Ediyor

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Dış Değerlendirme Takımı üyeleri Ahi Evran Üniversitesinde (AEÜ) denetim öncesi ön saha toplantısı yaptı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yunus Emre Konferans Salonunda yapılan toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, dış değerlendirme öncesi ön saha toplantısı düzenleyen değerlendirme üyelerine, üniversitenin kalite yönetim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kalite sürecinde dış değerlendirme aşamasına geldiklerini hatırlatan Karakaya, "YÖK Dış Değerlendirme takımının üniversitemizin kasım ayında yapacağı dış değerlendirme öncesi yaptığımız çalışmaları kontrol ve inceleme fırsatı bulduk. Süreç boyunca her birimimizle çok ciddi bir çalışma yaparak, önemli bir yol katettik. Ahi Evran Üniversitemizin tüm birim çalışanları kalite süreci hakkında gerekli bilgi sahibi oldu. Kalite süreci üniversitemize ciddi katkılar sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.

YÖK Dış Değerlendirme Takımı Başkanı Prof. Dr. Mesut Güner, kalite sürecine katkı sağlanması ve başarıya ulaşması için çalışma yaptıklarını, 5-8 Kasım 2017 tarihleri arasında üniversitenin dış denetiminin yapılacağını aktardı.

Kalite Koordinatör Yardımcıları Ekrem Öztürk ve Doç. Dr. Hüseyin Şimşek, toplantıda üniversitenin kalite sürecinde gelinen aşamalar ve üniversitenin gelişim süreci hakkında bilgiler verdi.

Toplantıya Değerlendirme üyeleri Prof. Dr. Gamze Çan, Prof. Dr. Fatma Karipcin, Prof. Dr. Mahmut İzciler, Vedat Erdoğan ile AEÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Prof. Dr. Mustafa Kurt ve akademik, idari birimlerin kalite sorumluları katıldı.

Kaynak: AA