Belediye Başkanı Faruk Köksoy'un Kurban Bayramı Mesajı

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı Faruk Köksoy'un Kurban Bayramı Mesajı
Başkan Köksoy, mesajında; “Milletimizle ve tüm İslam alemiyle birlikte bir Kurban bayramını daha idrak etmenin heyecanını yaşamaktayız. Aynı zamanda mübarek topraklarda hac ibadeti de yapılmakta, yüz binlerce hacı adayımız hac ibadetini yerine getirmenin manevi hazzını yaşamaktadırlar. Gerek kurban ibadeti, gerekse hac farizası tüm müminlerin bir olan Allah’a yakın olması, iki cihan saadeti kazanması arzusu ile eda edilmektedir. Bu mübarek günler dinimizin bu güzel ibadetleriyle birliğin, kardeşliğin, manevi huzurun, yardımlaşmanın, fedakarlığın, vefanın, hürmet ve sevginin zirveleşmesine vesile olmaktadır.

Bu kadar güzellikleri içinde barındıran, bu günlere maalesef bütün müminleri üzüntüye sevk eden, başta Arakan’daki Allah demekten ve müslüman olmaktan başka suçları olmayan garip ve mazlum müslümanların, dünyanin en aşağılık işkenceleriyle katledilmesi sebebiyle, gerekse Suriye, Irak, Filistin, Doğu Türkistan gibi İslam beldelerindeki yıllardır süren müslümanlara ve insanlığa yönelik üzüntü verici hadiseler sebebiyle buruk bir sevinç ile girmekteyiz.

Bütün müminler olarak zulme, tefrikaya, parçalanmaya karşı; bir olmaya, huzura, kurtuluşa, kardeşliğe kavuşmak için maddi ve manevi bütün gücümüzü kullanarak mücadele etmeli sevgi ve kardeşlikte birleşmenin yollarını aramalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban bayramını tebrik ediyor Cenab-ı Hakk’tan hayırlı, huzurlu işlere ve geleceklere, dünya ve ahiret hayatında kurtuluşa ve saadete vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Kaynak: İHA