Şehit Ve Gazi Çocukları Hayvanat Bahçesini Gezdi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi tarafından şehit ve gazi çocukları için Gaziantep Hayvanat Bahçesine gezi düzenlendi.

Şube Başkanı Muhammet Çeti̇n, yaptığı yazılı açıklamada, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Sayın Mete Şahi̇n, Adana Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Müdürü Yusuf Deli̇koca, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Hasan Basri Yılmaz'ın destekleriyle 120 şehit ve gazi çocuğunu, aileleriyle Gaziantep Hayvanat Bahçesine götürdüklerini belirtti.

Şehit ve gazi ailelerinin en büyük dileklerinin, özel günler dışında da hatırlanmak olduğunu, maddi destekten çok manevi beklenti içinde olduklarını dile getiren Çetin, şunları kaydetti:

'Bu gezilerimizin de en büyük amacı bu. Onlar bu vatan için verilebilecek en büyük bedeli vermişler. Bu ülkenin bekası için bugüne kadar şehit verdik bundan sonra da vereceğiz elbette ama şehit ailelerimize sahip çıkmamız lazım. Şehitlerimizin emanetine sahip çıkmalıyız. Devletimiz milletimiz sahip çıkıyor ama biraz daha duyarlı olabiliriz. Bu gezi kapsamında gittiğimiz Gaziantep'te çok iyi karşılandık. Şahsım ve üyelerim adına bizlere destek veren herkese sonsuz şükranlarımı sunarım.'

Kaynak: AA