Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te Trafikte Silahli Çatisma Açiklamasi Mermiler Otomobil Ve Evlere Isabet Etti

Gaziantep’te iki grup arasinda trafikte baslayan tartisma seyir halindeyken silahli çatismaya dönüstü. Sans eseri yaralanan kimsenin olmadigi olayda mermiler yoldaki araçlar ile evlere isabet etti.

Gaziantep 15 Mart 2024 Cuma

Gaziray'da 25 Bin Voltluk Gerilim Hatti Uyarisi

Gaziantep’te Gaziray Onarim Atölyesi içerisindeki tüm yollar ile Baspinar-Taslica yönü hat sonu arasinda tüm yollara ait katener hatlarina 12 Mart Sali Günü tarihinden itibaren 25 bin Volt AC gerilim verilecek.

Gaziantep 11 Mart 2024 Pazartesi

Arzum Türkiye Kadinlar Satranç Sampiyonasi Basladi

Sehitkamil Belediyesi, Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafindan düzenlenen Arzum Türkiye Kadinlar Satranç Sampiyonasi’na ev sahipligi yapiyor. Türkiye’nin en prestijli satranç sampiyonlarindan biri olan organizasyonda, bu yil 9 tur boy

Gaziantep 3 Mart 2024 Pazar

Gaziantep'te 15 Günde 580 Aranan Süpheli Yakalandi

Gaziantep’te, son 15 günde yapilan çok sayida uygulama ve operasyon sonucunda çesitli suçlardan aranan ve kesinlesmis hapis cezasi bulunan 580 süpheli sahis yakalandi.

Gaziantep 17 Şubat 2024 Cumartesi

Sokak Ortasinda Silahli Saldiriya Ugrayan Sahis Hayatini Kaybetti

Gaziantep’te sokak ortasinda silahli saldiriya ugrayan bir sahis hayatini kaybetti.

Gaziantep 17 Şubat 2024 Cumartesi

Gaziantep'te 8 Düzensiz Göçmen Yakalandi

Gaziantep Il Jandarma Komutanligi, son bir haftada yaptigi operasyonlarda 8 göçmen kaçakçiligi organizatörünü suçüstü yakaladi.

Gaziantep 15 Şubat 2024 Perşembe

Gaziantep'te Egitime 1 Gün Ara Verdi

Kahramanmaras merkezli 6 Subat depremlerinin yil dönümünde Gaziantep’in Nurdagi ve Islahiye ilçelerinde egitime 1 gün ara verildi.

Gaziantep 5 Şubat 2024 Pazartesi

Bakan Ali Yerlikaya Açiklamasi '2 Pilotumuz Sehit Olmus, 1 Teknisyenimiz Yaralanmistir'

Içisleri Bakani Ali Yerlikaya, Gaziantep’in Nurdagi ilçesi kirsal Kartal Mahallesi’nde kaza kirima ugrayan polis helikopteri ile ilgili sosyal medya hesabindan açiklama yapti.

Gaziantep 4 Şubat 2024 Pazar

GTO'dan Navlun Talebi

Gaziantep Ticaret Odasinda (GTO) 2024 yilinin ilk Meclis Toplantisi Meclis Baskani M. Hilmi Teymur baskanliginda, Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Gaziantep 30 Ocak 2024 Salı

Gaziantep'te Sudanli Is Yeri Sahibinin Biçakladigi Sudanli Ögrenci Öldü

Gaziantep’te okuyan Sudanli ögrenci Atta Almanan, yari zamanli çalistigi kafede çalisma ücreti nedeniyle tartistigi vatandasi olan is yeri sahibi tarafindan biçaklanarak öldürüldü. Olay anlari ise çevredeki bir is yerinin güvenlik kamera

Gaziantep 23 Ocak 2024 Salı

Potada Yetenek Yarismasi Büyük Ilgi Gördü

Sehitkamil Belediyesi, unutulmaz bir atmosferde gerçeklestirdigi Basketbol Yetenek Yarismasi ile basketbol tutkunlarini bir araya getirdi. Potada, All-Star organizasyonlarini aratmayan etkinlik, izleyicilere görsel bir sölen sundu.

Gaziantep 23 Ocak 2024 Salı

Gaziantep'te 4 Yagmaci Yakayi Ele Verdi

Gaziantep’te polis ekiplerince gerçeklestirilen çalismalar çerçevesinde çesitli suçlardan aranmasi bulunan ve 3 vatandastan 175 bin TL yagma olayini gerçeklestiren 4 süpheli sahis yakalandi.

Gaziantep 21 Ocak 2024 Pazar

SANKO Okullari Ögrencileri Yüzmede Bölge Ikincisi Oldu

Gaziantep Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen “Okullar Arasi Gençler Grup Yüzme Bölge Birinciligi Müsabakasi”nda SANKO Okullari Genç Kiz Takimi bölge ikinciligi, Genç Erkek Takimi ise bölge üçüncülügü kazandi.

Gaziantep 20 Ocak 2024 Cumartesi

Türkiye'nin Ilk Insanli Uzay Yolculugu, Müzeyyen Erkul'da Canli Izlenecek

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravci’nin uzay yolculugu, 18 Ocak’i 19 Ocak’a baglayan gece Türkiye saatiyle 00.49’da Müzeyyen Erkul Bilim Merkezi’nden canli olarak izlenebilecek.

Gaziantep 18 Ocak 2024 Perşembe

Ortez Protez Merkezi, Engelli Afetzedelerin Umudu Oluyor

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi tarafindan Türkiye’de ilk kez yerel yönetimlerce kurulan Ortez Protez Yapim ve Uygulama Merkezi, asrin felaketi 6 Subat depremleri sonrasinda 474 engelli afetzedeye ücretsiz olarak ortez, protez ve medikal malze

Gaziantep 6 Ocak 2024 Cumartesi
 1  2  ...  32  33