Başkan Üzülmez, Personeliyle Bayramlaştı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kurban Bayramı öncesi son iş günü birimlerde çalışan personeli ile tek tek bayramlaştı.

Başkan Üzülmez, Personeliyle Bayramlaştı
Belediye birimlerinde görevli personelinin yaklaşan 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramını tebrik eden Başkan Üzülmez, “Nöbetçi arkadaşlarımız bayramda da görevlerine devam edecek olsa da uzun bir tatil dönemine girmeden önceki son mesai gününde birlikteyiz. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramımızı şimdiden tebrik ederim. Bu bayramı ailelerimiz ve sevdiklerimizle birlikte huzur ve mutluluk içinde geçirmenizi dilerim. Belediyemizde görevli taşeron işçilerimize de müjde vererek 250 TL’lik bayram ikramiyelerinin hesaplarına yatırıldığını bildiriyorum. Hayırlı ve bereketli olsun inşallah” dedi.

Belediye hizmet binası, Uzunçiftlik Fen İşleri Müdürlüğü Garajı, Köseköy Temizlik İşleri Müdürlüğü Garajı ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü hizmet binalarında görev yapan personelin de bayramını tebrik eden Başkan Üzülmez’e başkan yardımcıları da eşlik etti. Kurban Bayramı öncesinde Kartepe Belediyesi bünyesinde görev yapan 350 taşeron işçisine de bayram ikramiyesi olarak kişi başı 250 TL hesaplarına yatırıldı. Başkan Üzülmez’den son mesai gününde müjdeli haberi alan işçilerin bayram mutluluğu da ikiye katlandı. Bayramlaşmak için kendilerini ziyaret eden Başkan Üzülmez’i karşılarında gören işçiler “Başkanın allah senden razı olsun. Öyle güzel bir haber verdin ki, alın terimizin değerine değer kattın. Bizler de ekmeğimize ve işimize en iyi şekilde çalışarak sahip çıkacağız. Size söz veriyoruz” dediler.
Kaynak: İHA