Milas Milli Eğitim Yeni Öğretim Yılına Hazırlanıyor

Milas Milli Eğitim Müdürlüğü, yeni eğitim-öğretim dönemine daha dinamik girmek amacıyla yaptığı toplantılara devam ediyor.

Milas Milli Eğitim Yeni Öğretim Yılına Hazırlanıyor
Milas Milli Eğitim Müdürlüğü, yeni eğitim- öğretim döneminin yaklaşması dolayısıyla yaptığı bilgilendirme toplantılarına devam ediyor. Milas Halk Eğitimi Merkezi’nde yapılan ilk bilgilendirme toplantısına Milas’ta faaliyet gösteren okulların müdürleri, zümre başkanları ve formatör öğretmenler katıldı.

Katılımcılara müfredat değişikliği ile ilgili de bilgilendirme yapıldı. Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, “2018-2019 eğitim- öğretim yılında tüm okullarda yeni programların uygulamaya geçilmesi için yaptığımız çalışmaları tamamlayacağız. Okul müdürlükleri tarafından tüm öğrenci velilerimize müfredat hakkında bilgiler verilecek. 2017-2018 eğitim- öğretim yılının başarılı geçmesini ümit ediyorum” dedi.

Daha sonra Müdür Bal başkanlığında koordinasyon toplantısı yapıldı. Toplantıya ilçe protokol üyeleri, STK temsilcileri, oda başkanları, okul müdürleri ve müdür yardımcıları katıldı.

Toplantıda, “Hayat Boyu Öğrenme” alanında yaygın eğitim ihtiyaçların belirlenmesi, merkezler arasında iş birliği ve koordinasyonun sağlanması amaçlandı.
Kaynak: İHA