Makine-Metal Sektörel Değerlendirme Toplantısı

Gaziantep'te Makine-Metal Sektörel Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Gaziantep Sanayi Odasından (GSO) yapılan açıklamaya göre, İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) işbirliğinde, Başpınar 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan, GSO Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi'nde (GSO-MEM), 'Makine-Metal Sektörel Değerlendirme Toplantısı' düzenlendi.

GSO-MEM Yönetim Kurulu Başkanı ve GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, toplantının, sorun ve çözümlerin görüşülmesi ve GSO-MEM'in sektöre sağlayacağı katkının anlatılması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Gaziantep sanayisine katkı sağlamak adına gösterdikleri faaliyetlerle ilgili her türlü öneri ve görüşe açık olduklarını kaydeden Ünverdi, şunları dile getirdi:

'İşletmelerinizde darboğaz oluşturan üretim aşamaları için GSO-MEM atölyelerindeki makine ekipmanlarını, yeni ürün geliştirme ve prototip oluşturma aşamalarında atölyelerimizi kullanabilirsiniz. Üç boyutlu yazıcı atölyemizde ya da 5 eksen dik işlem merkezimizde çalışma yapabilirsiniz. Bunların yanında İŞKUR hizmet noktamızdan da rahatlıkla yararlanabilirsiniz. Merkezimizde eğitim alan ihtiyacınız olan personelleri istihdam edebilir, toplantı ve eğitim salonlarımızdan yararlanabilir, yeni ürünlerinizin lansmanı için kullanabilirsiniz.'

Toplantıda daha sonra, GSO ve GAOSB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özpolat, GSO Makine-Metal Komiteleri başkanları Emin Helvacıkara, Cevdet Özyaşar ve Necati Kanalıcı sektör ile ilgili bilgiler vererek, GSO-MEM’in sektöre sağlayacağı katkılar hakkında görüşlerini belirtti.

Kaynak: AA