Muğla Valisi Civelek Bodrum'da

Muğla Valiliğine atanan Esengül Civelek, Bodrum ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Valiler Kararnamesiyle merkeze alınan Vali Amir Çiçek’in yerine atanan Vali Civelek, Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Belediye Başkanlığı ile ilçedeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Civelek, İçmeler mevkisinde belediyeye ait kafede, muhtarlar, bazı resmi daire ve kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile bir araya geldi.

Civelek, burada yaptığı konuşmada, Muğla'ya vali olarak atanmaktan onur, gurur ve mutluluk duyduğunu söyledi.

Vali Civelek, 'Muğla'ya hizmette sizlerle birlikte iş birliği, güç birliği, gönül birliği içerisinde, öncelikle ilimize daha sonra da ülkemizin gelişmesine, kalkınmasına yerelden katkı sağlayacak şekilde başarılı çalışmalar gerçekleştireceğimize de inanıyorum.' dedi.

Ziyaretini tanışmanın yanı sıra çalışma amaçlı olarak da değerlendirmek istediğine dikkat çeken Civelek, bu nedenle beraberinde Muğla'dan bazı kurum amirleri ile geldiğini kaydetti.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ise, hem tanışma hem de istişare amacıyla bir arada bulunduklarını belirtti.

Yılmaz, şöyle konuştu:

'İnşallah biz Sayın Valimize itaat edeceğiz o da bize itimat edecek. Birlik ve beraberlik içerisinde, sivil toplum kuruluşlarımız, siyasi parti temsilcilerimiz hep birlikte ilçemiz için, milletimiz için en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz.'

Kaynak: AA