Artukbey'den İftar Çadırına Destek

Mardin Valiliği tarafından, Ramazan Ayı boyunca organize edilen ve aynı anda 3 bin kişinin birlikte iftar yaptığı etkinlik, Ramazan Ayı’nın 9. Gününde Artukbey Kahve’nin katkılarıyla gerçekleşti.

Artukbey'den İftar Çadırına Destek
Artukbey Kahve’nin Mardin 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkındaki iftar programına, Mardin Valisi Mustafa Yaman, AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, Mardin eski Milletvekili Süleyman Bölünmez, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Ahmet Zafer İzcan, Mardin İl Müftüsü İsmail Çiçek ile diğer yetkililerin de aralarında bulunduğu yaklaşık üç bin vatandaş katıldı.

Mardin Valisi Mustafa Yaman ve protokol üyeleri, iftar saatini bekleyen vatandaşların masalarını ziyaret ederek, sohbet etti. İftar öncesi Mardin İl Müftüsü İsmail Çiçek, oruç tutmanın faydaları ve sevabı üzerine meydanda bulunanlara vaaz verdi.

Vali Plaket Verdi

İftarın ardından Mardin Valisi Mustafa Yaman, Artukbey Kahve yönetim kurulu başkanı Tacettin Yertüm’e, yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, günün anısına bir teşekkür plaketi verdi. AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Artukbey’ in sadece markasını değil, Mardin’i de Türkiye’nin dört bir yanında başarıyla tanıttığına dikkat çekerek, "Artukbey, Mardin’i tanıtmakla kalmıyor tıpkı bu akşam olduğu gibi konu Mardin olunca her türlü sosyal ve kültürel etkinliğe hayırlı hizmete hiç düşünmeden destek veriyor olması onun Mardin’e olan sevdasını da ortaya koymuş oluyor” dedi.

"İftar sofrası doğum gününe denk geldi

İşadamı Tacettin Yertüm, iftar sofrasının doğum gününe denk gelmiş olması nedeniyle duygusal anlar yaşadı. İftar sofrasında oruçlu ağızla yapılan duanın dualar arasında en güzel dualardan biri olduğunu hatırlatan Yertüm, “İşte böyle mübarek bir ayda, mübarek bir günde dualarda yer aldığımız için rabbime şükrediyorum. Doğum günümde rabbim üç bin vatandaşımızla iftar açmamızı bizlere nasip etti. Ben böylesine hayırlı bir organizasyonu organize edip, bizleri hemşerilerimizle buluşmamıza vesile olduğu için Mardin Valimiz Mustafa Yaman’a eşi Gülseren Yaman’a bu gece bizleri yalnız bırakmayan çok değerli milletvekillerimize ve iftar heyecanını bizimle paylaşmak için soframızı bereketlendiren herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA