140 Bin Öğrenciye Karne Hediyesi

Şehitkamil Belediyesi, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı için 9 Haziran'da çalacak son ders zilinin ardından karne heyecanı yaşayacak olan ilçe genelindeki 140 bin öğrenciyi birbirinden eğlenceli etkinliklerde buluşturacak.

Şehitkamil Belediyesi, 'Yaşasın Tatil' etkinliğiyle Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilkokul ve orta okullarda eğitim gören 140 bin öğrenciye, oyun merkezi ve lunapark biletleri armağan edecek.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yoğun eğitim-öğretim maratonunun ardından tüm öğrenciler için tatil zamanının geldiğini dile getirerek 'Uzun bir tatil süreci öğrencilerimizi bekliyor. Biz de bir nebze onların moral aşılamalarını sağlamak amacıyla Gaziantep M1 AVM ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle iş birliği içerisinde “Yaşasın Tatil” etkinliğini hayata geçirdik.140 binin üzerinde öğrencimize lunapark ve farklı oyun istasyonlarının yer aldığı oyun ve eğlence merkezi kuponu armağan ediyoruz.' dedi.

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete de Şehitkamil Belediyesinin karne hediyesi olan lunapark ve oyun merkezi etkinlikleriyle öğrencilerin heyecanlı ve keyifli zamanlar geçireceklerini ifade etti.

Kaynak: AA