Nevin Gökçek'ten Yoksul Ailelere Yardım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, Kahramankazan'da ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek yardımda bulundu.

Gökçek'e ziyaretlerinde Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve eşi Meral Ertürk de eşlik etti.

Aynı zamanda Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı da olan Nevin Gökçek ile Ertürk çifti, vatandaşlara çeşitli yardımlarda bulundu, sorunlarının çözümü konusunda yardım sözü verdi.

Ziyaret ettikleri evlerdeki çocuklara da oyuncaklar hediye eden Gökçek ile Ertürk çifti, ilçede yaşayan bazı mülteci aileleri de ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ertürk, anlamlı ziyaretler gerçekleştiren Nevin Gökçek'e eşlik etmekten memnun olduklarını dile getirerek, 'Desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve değerli eşinin sosyal yardımlar konusundaki hassasiyetleri bizlere her zaman örnek oldu. Biz de bu doğrultuda ilçemizdeki ihtiyaç sahibi, yaşlı ve hasta vatandaşlarla sürekli yakından ilgileniyoruz. Bu, sosyal devletin bir gereği olduğu gibi belediyelerin de en önemli görevleri arasında yer almaktadır.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA