'Küçük Adımlarla Büyük Hedeflere' Yürüyorlar

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Balıkesir Valiliği tarafından il genelinde yürütülen BENGİ Projesi kapsamında, Ayvalık Kaymakamlığı ve Ayvalık ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün iş birliği ile gerçekleşen ‘Küçük Adımlarla Büyük Hedeflere’ projesi çerçevesinde TEOG sınavında 120 soru üzerinden en fazla doğru yanıtı veren öğrencilere ödülleri verildi.

'Küçük Adımlarla Büyük Hedeflere' Yürüyorlar
Ayvalık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesinde düzenlenen ödül töreninde, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, okul müdürleri, öğretmenler ve TEOG sınavında başarılı olan öğrenciler ve velileri hazır bulundu.

TEOG sınavında 120 soru üzerinden en fazla net soru çözen öğrencilere Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı’nın öncülüğünde ödüllerinin verildiği törende konuşan başarılı öğrenciler başarı hikayelerini törene katılanlarla paylaştı.

Törende konuşan Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır da, öğrencilerin başarı hikayelerini son derece güzel anlattıklarını kaydederek, “Başarılı öğrencilerimiz pek çoğumuzun duygu ve düşüncelerine tercüman oldular. Biz yöneticilere sadece onların başarısını tebrik etmek, onlara teşekkür etmek ve bu onuru yaşamak kalıyor” dedi.

Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı da, Türkiye’nin olmazsa olmazının milli eğitim olduğuna işaret ederek, "Biz bu konuda küçük-büyük demeden atılan her adımı sonuna kadar destekleme azmi içerisindeyiz. Bu sebeple Milli Eğitim Müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu ’Küçük Adımlarla Büyük Hedeflere’ projesini destekliyoruz. Çocuklarımız devletimizin, milletimizin ve vatanımızın geleceğidir. Geleceğimizi çok sağlam bir şekilde yeşertmek zorundayız. ‘Marifet, iltifata tabidir’ düsturundan hareketle, başarıyı en üst noktada ödüllendirmek değil, hakikaten bulunduğu noktadan, bir sıçramaya yapan her öğrencimizi ödüllendirmek amacıyla geniş bir yelpazeye yayarak bu konuda başarı sağlayan bütün öğrencilerimizi teşvik ettik. İnşallah bu teşvikimiz memleketimizin bekası için güzel bir adım olur” diye konuştu.

Kaynak: İHA