Mehmetçik Vakfından Konukoğlu'na Plaket Ve Berat

Mehmetçik Vakfınca Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu'na vakfa bağışı dolayısıyla 'Gümüş Plaket' ve 'Plaket Beratı' verildi.

GSO'dan yapılan açıklamaya göre, Mehmetçik Vakfı Adana Temsilcisi emekli Albay Aykut Eroğlu ve yardımcısı Özkan Can, Konukoğlu'nu ziyaret etti.

Eroğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Mehmetçik Vakfına bağışta bulunan Konukoğlu'na kahraman Mehmetçik'in bir şükranı ve anısı olarak 'Gümüş Plaket' ve Vakıf Genel Müdürü emekli Tümgeneral Tamer Büyükkantarcıoğlu imzalı 'Plaket Beratı' sundu.

Eroğlu, Adana Temsilciliği olarak 17 ilin sorumluluk alanlarında olduğunu belirterek, vakfın er ve erbaşlara, vatani görevi sırasında şehit olanların ailelerine yardım yaptığını ve çocuklarına burs verdiğini, gazi ve engelli Mehmetçiklere yardımda bulunduğunu anlattı.

Konukoğlu da Mehmetçik Vakfının plaketini ve beratını almaktan büyük onur ve mutluluk duyduğunu belirterek, bütün şehitleri rahmet ve gazileri şükranla andığını aktardı.

Konukoğlu, şunları kaydetti:

'Şehitlerimizin aileleri ve çocukları bizlere emanettir. Üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu kutsal toprakları onlara borçluyuz. Yaptıkları fedakarlığın değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür. Mehmetçiklerimize çok şey borçluyuz. Her zaman yanlarında ve destekçileri olacağız.'

Kaynak: AA