Adıyaman Üniversitesinde 3 Yeni Dekanın Ataması Yapıldı

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, 3 fakülteye yeni ataması yapılan dekanlara ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Adıyaman Üniversitesinde 3 Yeni Dekanın Ataması Yapıldı
Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Vekilliği görevine Prof. Dr. Ramazan Gürbüz, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekilliğine Prof. Dr. İbrahim Halil Tuğluk, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekilliğine Prof. Dr. Muhammet Alagöz atandı.

Ataması yapılan dekan vekillerini Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir, Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Prof. Dr. Ali Aydın, ziyaretlere eşlik etti. Dekan vekilliği görevine getirilen öğretim üyeleri duydukları memnuniyeti dile getirerek,

Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’ye teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ise, yeni atanan dekanlarla birlikte fakültelerdeki başarıların artarak devam edeceğini belirterek, “İnşallah başarılı çalışmalara imza atılacak ve toplumun yüz akı olacak bir gençlik yetiştirilecektir. Buralarda yetişen topluma faydalı birey sayısı ne kadar artarsa bizler o kadar mutlu oluruz. İnşallah en güzel çalışmaların altına imza atılır” dedi.

Kaynak: İHA