Eydibaba Camisi Dualarla Açıldı

Şehitkamil Belediyesinin ve hayırsever Eydibaba Cami Dernek Başkanı Mustafa Erkan’ın destekleriyle Göztepe Mahallesinde yapımı tamamlanan Eydibaba Camisi dualarla ibadete açıldı.

Eydibaba Camisi Dualarla Açıldı
Açılış törenine,Şehitkamil Kaymakamı Ahmet Dursun, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu,Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, Şehitkamil İlçe Müftüsü Ömer Keskin, Eydibaba Camisinin yapımına destek sunan Eydibaba Cami Dernek Başkanı Mustafa Erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, “Bu camide emeği geçen hayırsever vatandaşımız Mustafa Erkan, cami üzerinde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na, ustalarından, nakkaşına, hattatına varıncaya kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah, hepsinden razı olsun. Hepsinin varlığından dolayı Rabbimize şükrediyoruz. Allah, bizi daima güzel hizmetlerle meşgul etsin. Güzel işlerle meşgul eden ve meşguliyeti de bereketli olan devamlı olan kullarından eylesin” şeklinde konuştu.

Açılışın ardından ilk Cuma namazı kılındı

Yapılan konuşmanın ardından dualar okunarak açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından caminin yapımına destek sunan Eydibaba Cami Dernek Başkanı Mustafa Erkan’a Şehitkamil Kaymakamı Ahmet Dursun ve Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Yapılan kurdele kesimi ile ibadete açılan camide cuma namazı kılındı.
Kaynak: İHA