Samsun'dan Kısa Kısa

Kavak İmam Hatip Ortaokulunca yıl sonu resim sergisi düzenlendi.

Yaşar Doğu Mahallesi'ndeki İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen resim sergisinin açılışına, Kaymakam Hasan Gökpınar, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Hüsnü Mete Ergin, Emniyet Müdürü Vekili Şeref Çınar katıldı.

İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Zekeriya Ersoy, sergide, Emirli Ortaokulu Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttükleri 'Elim Sensin' Projesi kapsamında İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve Emirli Ortaokulu öğrencileri işbirliğinde resim kursu ve resim derslerinde yapılan 15 Temmuz ve göç olaylarının anlatıldığı yaklaşık 200 resmin yer aldığını söyledi.

Emirli Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu arasındaki işbirliğinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Gökpınar ise bu tür ortak çalışmanın öğrenciler arası dayanışma, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının gelişmesine vesile olduğunu kaydederek Emirli Ortaokulu Müdürü Murat Karaca ve İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Zekeriya Ersoy ile öğretmenleri tebrik etti.

- Özel öğrencilerden Özbalcı'ya ziyaret

Halk Eğitim Merkezi'nde özel eğitim gören engelli öğrencileri, Engelliler Haftası'nda kendilerine kıyafet yardımında bulunan Belediye Başkan Özbalcı’yı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Öğrenciler hazırladıkları kalp şeklindeki çalışmayı da Özbalcı'ya hediye ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özbalcı, engelli vatandaşların yüzündeki mutluluğu görmenin kendisini de mutlu ettiğini belirterek, 'Toplumumuzun en değerli bireyleri olan engelli vatandaşlarımıza şahsım ve Ladik Belediyesi olarak her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Göreve başladığımız ilk günden itibaren tüm engelli kardeşlerimizin taleplerini karşılamaya çalıştık. Onlar bizim başımızın tacı. Allah'ın özel emaneti olan bu kardeşlerimize ve ailelerine her türlü hizmet alanında yardımcı olacağımızı bilmenizi isterim.' dedi.

Bu zamana kadar en anlamlı ve en değerli hediyelerden birini aldığını ifade eden Başkan Özbalcı, öğrencilerin her birini ayrı ayrı öpüp, teşekkür etti.

Kaynak: AA