Gediz Belediyesinden Annelere Özel Çiçek Bahçesi

Kütahya’nın Gediz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Adnan Menderes Yaşam Parkı’na Annelere özel 20 bin adet petunya ve karanfil dikimi yapılarak çiçek bahçesi oluşturulduğu bildirildi.

Gediz Belediyesinden Annelere Özel Çiçek Bahçesi
Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Adnan Menderes Yaşam Parkı’na dikimi yapılan rengârenk petunya ve karanfillerle Gedizli annelere ve çocuklara görsel şölen sunarak, muhteşem görüntüler oluşturduğunu söyledi.



Saraoğlu, “Peygamber Efendimizin (SAV) “Cennet annelerin ayağı altındadır” hadis-i şerifinde, annelerin kıymeti çok anlamlı bir şekilde ifade edilmiştir. Bizler de bu inanç ve düşünce ile yola çıkarak, cennet kokulu annelerimize olan saygı ve sevgimizi hiçbir zaman yitirmedik. Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde her zaman büyük bir sorumluluk üstlenmiş olan fedakâr annelerimizin, aile ve toplum hayatının temel direkleridir. Anneler, saf bilginin, sevgi ve şefkat duygularının, hoşgörünün tükenmez kaynağıdır. Yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesi de yine annelerdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerimize en kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

(EFE)
Kaynak: İHA