Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini söyleyerek, “Son 1 yıl içerisinde başımıza gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi” dedi.

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Açıklaması
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kuşçu Tatil Köyü Tanıtımı ve Olta Balıkçılığı Günleri’ne katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini söyledi.

Bakan Özhaseki, “Son 1-2 yıl içerisinde Türkiye en zor günlerini geçiriyor. Ülke dışında şu anda kendi güvenliğimizi sağlamak, teröristlerin sızmasını önlemek, Türkiye’ye bomba ve roket atmalarını önleyebilmek adına bir alan açtık. 35-40 yıldır bu memlekette ihtilal yapılmazdı ama bir gece içerisinde vahşi bir şekilde plan yapıp ihtilal yaptılar. 250 tane kardeşimiz şehit oldu. 2 binden fazla kardeşimiz iradelerini korumak için, canlarını hiçe sayarak gazi oldular. O günlerde geride kaldı” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin terör örgütü PKK’dan da kurtulacağını kaydeden Bakan Özhaseki, “40 yıldır bu memlekette bir PKK belası vardı. 10 binden fazla satılmış kahpe oralarda gebertildi. Şimdi şehirlerde etkinlik yapamıyorlar. Şehirlerde huzur var. İnsanlar huzurlu bir şekilde işlerine gidip geliyorlar. Kendi kendilerine güvenli bölge ilan edemiyorlar ve paçavralarını bayrak diye asamıyorlar. Sınır ötelerinde ufak ufak kaldılar ama onlarda temizleniyor. Bunların bitecek” diye konuştu.

Bakan Mehmet Özhaseki, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Son 1 yıl içerisinde başımıza gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. Allah’a şükür olsun, irademiz var. Biz bunların hepsinin altından kalkıyoruz. Bugün burada oturup keyif yapıyorsak orada sabahlara kadar çalışmanın ve alın terinin neticesinde yapıyoruz. Allah elimizden bu güzellikleri almasın. Huzurumuzu bozdurmasın.”
Kaynak: İHA