11. MAKÜ Bahar Şenlikleri

Türk rock grubu 'Seksendört' tarafından konser verildi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen bahar şenlikleri kapsamında Türk rock grubu 'Seksendört' konser verdi.

MAKÜ Merkez Yerleşkesi'nde düzenlenen konserde sevilen şarkılarını seslendiren grup, öğrencileri coşturdu. Yaklaşık 2,5 saat sahnede kalan grup, kendi şarkılarının dışında bazı türküleri de yorumlayarak dinleyicilere güzel bir gece yaşattı.

Yoğun ilgi gösterilen konserde öğrenciler, grubun seslendirdiği eserlerle eşlik etti. Seksendört üyeleri, grubun bas gitaristi Okan Özen'e sahnede sürpriz yaptı. Doğum gününü kesilen pastayla kutlayan Özen, arkadaşlarının sürprizi karşısında duygulandı.

Konserde Burdur Valisi Şerif Yılmaz ve MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, grup üyelerine hediyeler verdi.

Etkinlikte konuşan Vali Yılmaz, gençliğe güvendiklerini belirterek, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Türk gençliğinin tankların önüne geçerek bu ülkeyi işgal etmek isteyenler önünde cansiparane durduğunu vurguladı.

Yılmaz, 'Nasıl Çanakkale'de, Sarıkamış'ta durduysak, bu ülkeyi işgal etmeye kalkışanlar, sizleri karşısında gördü. Onun için sizlere güveniyoruz. Bu ülke, millet ve devlet sizlerin omuzlarınızda yükselecek.' diye konuştu.
Kaynak: AA