İşe Gitmeyen Engelli Memur Evinde Baygın Bulundu

Bolu'da sabah işe gitmeyen ve kendisinden haber alınamayan engelli vatandaş, evinde baygın şekilde bulundu.

Alınan bilgiye göre, Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde engelli kadrosunda çalışan 35 yaşındaki Fehmi Ali Sözer'in işe gelmediğini fark eden mesai arkadaşları kendisine telefonla ulaşmaya çalıştı.

Her iki telefonuna da ulaşılamayan Sözer'in evine gelen iş arkadaşları, evin kapısının açılmaması üzerine polis ve itfaiyeden yardım istedi.

Sözer'in Tabaklar Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın beşinci katındaki evine itfaiyenin merdiveni ile balkondan giren ekipler, kapıyı içeriden açtı.

Sağlık ekipleri tarafında yapılan ilk kontrollerinde hayati tehlikesi olmadığı belirlenen Sözer, tedbir amaçlı olarak çalıştığı hastanenin Köroğlu Ünitesi Acil Servisine kaldırıldı.

Sözer'in bir mesai arkadaşı gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanede engelli kadrosunda çalışan Sözer'in sabah işe gelmediğini anlatarak, 'Telefonlarına da ulaşamadık. Bunun üzerine evine geldik. Evin kapısınında açılmaması üzerine ekiplerden yardım istedik. Ekipler eve girdi. kendisinin durumu şu an iyi.' dedi.

Kaynak: AA