Tekkeköy Gençlik Merkezi'nin Yapımı Tamamlandı

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, inşaat çalışmaları tamamlanan Tekkeköy Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Togar, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Tekkeköy Gençlik Merkezi'nin açılışına sayılı günler kaldığını söyledi.

Merkezin yapımı için Tekkeköy Belediyesi olarak kendilerinin de arsa tahsisi yaptıklarını söyleyen Togar, Gençlik ve Spor Bakanlığınca yapımına başlanan Tekkeköy Gençlik Merkezi'nin inşaat ve tefrişat çalışmalarının tamamlandığını ifade ederek, şöyle konuştu:

'Üç kattan oluşan, tüm inşaat çalışmaları ile mobilya, araç gereç ve tüm ekipmanları tamamlanan binanın açılışının yapılacağı günü vatandaşlarımız, gençlerimiz ve bizler heyecanla bekliyoruz. Gençlerin boş zamanlarını farklı aktivitelerle değerlendirebileceği modern bir yapıya sahip olan merkezde, bilgisayar odası, seminer salonu, müzik odası, okuma salonu, el sanatları odası, kütüphane, sosyal aktivite odası, sergi salonu, çok amaçlı salon, derslik ve kütüphane ile kafeterya yer alacak. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bu tür sosyal ve kültürel aktivite merkezleri her zaman çok büyük önem taşımaktadır.'

Togar, ülkeyi, Samsun'u ve Tekkeköy'ü spor tesisleri ve gençlik merkezleri ile donatan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a teşekkür ettiğini ifade etti.

Kaynak: AA