Belediye Ekipleri Gece Gündüz Demeden Çalışıyor

MUŞ – Muş’un Malazgirt Belediye Başkanlığı ekipleri, su ve kanalizasyonlardaki patlak ve tıkanma sorununu gidermek için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Ekipleri Gece Gündüz Demeden Çalışıyor
Malazgirt Belediyesi Fen ve Su İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerde patlayan su ve tıkanan kanalizasyon hattını onarmak için gece gündüz demeden çalışıyorlar. Belediye ekipleri, bahar aylarının gelmesine rağmen hala Malazgirt’te soğuk havaların devam etmesinin kazı işlerini zorlaştığını ve çalışmaları yavaşlattığını dile getirdiler.

Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, havalar ısınır ısınmaz ilçedeki su ve kanalizasyon sorununu çözmek için çalışacaklarını belirterek, “Havalar ısınır ısınmaz ilçemizdeki su ve kanalizasyon sorununu çözmek için tüm çalışmalarımız başlayacaktır. Su ve kanalizasyon hatlarımız çok eski. Eski yönetimler yıllardır ilçenin su ve kanalizasyon hatlarını değiştirmemiş. Bu değişmeyen ve eskiyen hatlar, her gün bir yerde patlak veriyor. Vatandaşlarımız rahat olsun, inşallah bu yılsonunda ilçemizin su ve kanalizasyon sorunu kalmayacak. İlçedeki tüm hatları yenileyeceğiz, vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli olan her noktada çalışmalar var. Soğuk havaya rağmen vatandaşlarımızı mağdur etmek istemiyoruz. Belediyemiz su ve kanalizasyon ekipleri, patlayan boruların tamiri ve tıkanıklıkların giderilmesi için gece gündüz çalışıyor" dedi.

Kaynak: İHA