AK Parti İl Başkanı Öztabak Mitinge Davet Etti

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın pazar günü Yalova’da gerçekleştireceği mitinge davet etti.

Öztabak, Merkez İlçe Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Yıldırım'ın 12 Mart Pazar günü saat 14.30'da 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda halka sesleneceğini belirtti.

AK Parti’nin her mitinginin Yalova’da coşku ve heyecan ile geçtiğini ifade eder Öztabak, şunları kaydetti:

'Pazar günü yapacağımız miting de aynı coşku ve heyecan ile geçecektir. Yalova halkı partimize her dönem büyük bir teveccüh göstermiş, gerek seçimlerde gerekse referandumlarda partimize güven duymuş ve bunu sandığa da yansıtmıştır. AK Parti Yalova İl Başkanlığı olarak ilçelerimizde, mahallelerimizde, köylerimizde yani Yalova'nın dört bir tarafında evet kampanyalarımız tüm hızıyla sürüyor. Vatandaşlarımıza teşkilat olarak neden evet denilmesi konusunda bilgilendirmeler yapıp gerekli materyalleri kendilerine ulaştırıyoruz. Partimizin ana kademe yöneticileri, gençlik kolları, kadın kolları ve tüm birimleri ile birlikte 16 Nisan halk oylaması gününe kadar sahada olacağız.'

Kaynak: AA