Artvin Belediye Başkanı Kocatepe Açıklaması

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, 'Artvin gün geçtikçe büyüyen ve gelişen bir il hüviyetine kavuştu' dedi.

Artvin'de bir alışveriş merkezinin açılışında konuşan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, özel teşebbüsün girişimleriyle açılan AVM'de yaklaşık 200 insanın istihdam edileceğini ifade ederek bu insanların yüzde 95'inin Artvinli vatandaşlardan oluşacağını söyledi.

Artvin'in gün geçtikçe büyüyen ve gelişen bir il olma unvanını her geçen gün yenilediğini belirten Kocatepe, şunları kaydetti:

'Bugün burada çok önemli bir işletmenin açılışını yapıyoruz. Aslında resmi açılışı 24'üne planlansa da işletme sahipleri kapılarını 7 Mart Artvin'in Kurtuluş Günü olması dolayısıyla erkenden vatandaşa açtı. Biz de bugün bismillah diyerek Artvin'in ilk AVM'sini açıyoruz. Birbirinden kaliteli markaların yer aldığı, ferah ortamın olduğu, ailelerin çocuklarıyla rahat zaman geçirebilecekleri güzel bir yer oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Artvin'de yaşayan vatandaşlarımızın bu güzel yere sahip çıkmasını istiyorum. İlimize hayırlı uğurlu olması temennisiyle işletme sahiplerine bereketli bol kazançlar diliyorum.'

Kaynak: AA