Göral Kuruyemişten Konsept Mağaza Uygulaması

Gaziantep’in önde gelen kuruyemiş firmalarından biri olan Göral Kuruyemiş, sürpriz bir yeniliğe imza atarak Türkiye’de konsept mağaza uygulamasına start verdi.

Göral Kuruyemişten Konsept Mağaza Uygulaması
Hacı Sabri bakışkan tarafından 55 yıl önce kurulan ve Tarihi Gaziantep Çarşısı’nın hemen yanı başında bulunan mağazada, refarm niteliğini taşıyan değişiklikler yapıldı. Firmanın temelleri atıldığı ve ilk mağazasında yapılan değişiklikle, tamamı kendi üretimleri olan yaklaşık 300 çeşit ürünü sergileniyor. Kuruyemiş ve türevlerinin bulunduğu, çeşit çeşit lokumların göz doldurduğu mağaza, ferah ve geniş bir alanda müşterilerine hizmet vermenin gururunu yaşıyor.

Firma yetkilileri, "Türkiye’nin çeşitli yerlerinde konsept mağazalar açılması yönündeki çalışmalarımız var. Bu ilk mağazanın konseptinde yeni mağazalarımız için umut ve sinyal olmuştur. Hijyen koşullarının en üst seviyede tutulduğu ve hizmette sınır tanımayan mağazamız yeni konseptiyle Gaziantep’teki Göral severleri bekliyor. Tamamı kendi üretimimiz olan kuru yemişleri, kaliteden ödün vermeden üstün hizmet anlayışıyla müşterilerimize ulaştırıyoruz" dedi.

Kaynak: İHA