Başkan Doğan, Kadın Sosyal Yaşam Merkezini Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cephanelik bölgesindeki Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.

Başkan Doğan, Kadın Sosyal Yaşam Merkezini Ziyaret Etti
Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’ndeki ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü ve Kurum Müdürü Ali Rıza Mollaosmanoğlu’da yer aldı.

Ziyarette konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Merkezimiz, İzmit Belediyemizin Türkiye’de ve Avrupa’da örneği olmayan bir projedir. Birçok belediyenin parça parça sunduğu hazmetmelerin tamamını biz merkezimizde bayanlarımıza sunuyoruz. Yaklaşık 60 dönümlü alanda kurduğumuz merkezimiz spor, sanat, meslek edindirme, sosyal, psikolojik destek kreş, yüzme, fitness, cilt bakımı, kadın sağlığı, toplantı salonu, anfi tiyatro, kütüphane, kafe restoran, aile rehberlik merkezi gibi her tür branşı içerisinde barındırıyor. Aile Sosyal Politikalar Bakanlığımız ile bu çalışmayı sürdürüyoruz” dedi.

Kadın Sosyal Yaşam Merkezinde şehit ailelerine de hizmet verildiğini belirten Başkan Doğan, “Merkezimiz sadece bayanlarımız için değil, aynı zamanda şehit aileleri ve bu tür rehabilitasyona ihtiyacı olan çocukların da eğitildiği bir yer olarak inşa edildi. İzmit Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin önemini biliyor ve bu hassasiyetle hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bizim bu hizmet çizgimiz, Cumhurbaşkanımızın, liderimizin sosyal belediyecilik çizgisidir. Bu projeler onun çalışmalarından yola çıkarak hayata geçirilen projelerdir. Kadınlarımız, şehit ailelerimiz, gazi ailelerimiz en güzel şeylere layık. Onlara hizmet etmek bizim boynumuzun borcu” diye konuştu.

Kaynak: İHA