Adliye Çalışanlarından Türk Kızılayına Destek

Türk Kızılayı ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı iş birliğiyle düzenlenen, ''Adaletin Temsilcileri Kan Veriyor'' etkinliğinde savcı ve hakimler kan bağışı yaptı.

Türk Kızılayı ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı iş birliğiyle düzenlenen, ''Adaletin Temsilcileri Kan Veriyor'' etkinliğinde savcı ve hakimler kan bağışında bulundu.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı ve Türk Kızılayının ortaklaşa düzenlediği ''Adaletin Temsilcileri Kan Veriyor'' etkinliği adliye içinde başladı.

Etkinlikte, Başbakan Binali Yıldırım'ın kardeşi Türk Kızılayı İstanbul Şubeler Başkanı İlhami Yıldırım, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, Komisyon Başkanı Recep Karaman'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi adliyede hazır bulundu.

İlhami Yıldırım'ın takdim ettiği plaketi alan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, kampanyanın 2 gün süreceğini ifade ederek, ''Meslektaşlarımızın ve personelimizin bu konuda bilinçli olduklarını ve bağışta bulunacaklarını biliyoruz. Sayın başkanımıza bu kampanyayı düzenledikleri için teşekkür ediyoruz.'' dedi.

Türk Kızılayı İstanbul Şubeler Başkanı İlhami Yıldırım da şunları kaydetti:

''Bugün adaletin dağıtıldığı bu binada pek çok kişiye de şifa dağıtılacak. Bundan dolayı adalet terazisi elinde gezen meslek erbabı olan hakim ve savcılara şükranlarımı sunuyorum. Biz de Türk Kızılayı olarak sizler gibi elinde ve masasında teraziyle gezen değil de gönlümüzde teraziyle gezmeye çalışıyoruz. İhtiyaç sahiplerine tarafsız bir şekilde yaklaşıp herkese anında şifa olmaya çalışıyoruz. Adalet dağıtan sizler, şifa dağıtacağınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum.''

Kan bağışı etkinliği 2 gün sürecek.
Kaynak: AA