Başkan Anlayan, Esnaftan Destek İstedi

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 16 Nisan’ın Türkiye açısından yeni bir dönüm noktası olduğuna inandıklarını söyledi.

Başkan Anlayan, Esnaftan Destek İstedi
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, meclis üyeleri ve partililer ile birlikte Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sonrası bir açıklama yapan Başkan Hüseyin Anlayan, “16 Nisan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi seçimi kapsamında ilçemizde esnaf ziyareti yaptık. Bu kapsamda hemşirelerimizi dostlarımızı ziyaret ediyoruz, sağ olsunlar hemşirelerimizin dostlarımızın bu ziyaretlerde sıcak ilgisi ile karşılaşıyoruz. 16 Nisan’ın ülkemiz açısından yeni bir dönüm noktası olduğuna inanıyoruz. İnşallah yeni sistem bu memleketin istiklali, istikbali için ve bilhassa istikrarı için bir fırsat olduğuna inanıyoruz. Yeni sistemle beraber artık çok başlılığın, çekişmelerin kavgaların son bulacağı koleksiyonların son bulacağı milletin iradesinin ve desteğinin tek başına bir Hükümet Sistemi olacağını görüyor ve buna inanıyorum” dedi.

Vatandaşlardan destek istediklerini ifade eden Başkan Anlayan, “İnşallah Fatsa 16 Nisan’a hazır, öyle görüyoruz. İyi bir netice ile de Fatsa’da ve bütün Türkiye’de iyi bir netice almak istiyoruz. Mesele sadece Fatsa’da bu neticenin iyi çıkması değil bütün ülke genelinde bu neticenin iyi olması. İnşallah Allah kaza keder vermezse de bu konudaki umudumuz iyi. Elbette ki kararsızlarımız var. Bilhassa kararsızlar üzerinde 16 Nisan’daki bu yeni sistemin ne getirdiğini iyi anlatmaya çalışıyoruz, herkesten de onu istirham ediyoruz. Kısır kavgaları geçirecek bir zaman değil, kararsızlar sorulara iyi cevap vermek kararsızları ikna edecek iyi gereçler ortaya koymak lazım. Bu çerçevede inşallah çalışmalarımızda son ana kadar devam edeceğiz. Şimdiden ben bu neticelerin iyi şekilde çıkmasını arzu ediyorum. Bizler üzerimize düşeni yaparak inşallah 16 Nisan’da da bu mutluluğu sadece hep beraber sadece ülke olarak değil bütün dünyada Türk alemi olarak da Müslüman alemi olarak da bu güzelliği paylaşacağız ve heyecanı yaşayacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA