Vali Demirtaş Açıklaması 'Amacımız, Talep Ve Beklentilerinizi Dinleyip Yerine Getirmek'

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, vatandaşlarla buluştuğu toplantıda, "Amacımız sizlerle sürekli diyalog halinde olarak taleplerinizi ve beklentileri dinleyip yerine getirmek" dedi.

Vali Demirtaş Açıklaması 'Amacımız, Talep Ve Beklentilerinizi Dinleyip Yerine Getirmek'
Vali Demirtaş’ın, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarlığında gerçekleştirdiği vatandaş buluşmasında, Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri de hazır bulundu.

Mahalle muhtarı Cengiz Tutar’ın, mahallenin genel durumu hakkında bilgi verdiği buluşmada söz alan vatandaşlar, Vali Mahmut Demirtaş’a talep ve beklentilerini anlattı.

Mahalle sakinleri Vali Mahmut Demirtaş’tan, Sarıçam deresinin ıslahı, noter ihtiyacının karşılanması, eğitimdeki eksikliklerin giderilmesi, okullara güvenlik görevlendirilmesi, madde bağımlılığı sorunu, önemlerinin alınması, ulaşım sorunlarının çözümlenmesi gibi taleplerde bulundu.

Muhtarlık önünde yoğun bir kalabalık oluşturan mahalle sakinlerini dikkatle dinleyen Vali Mahmut Demirtaş, göreve başladığı ilk günden itibaren kentin sorunlarının çözümü için çaba gösterdiğini, sıkça gerçekleştirdiği mahalle gezilerinde vatandaşların dile getirdikleri sorunların çözümlenmesi için ilgili kurum ve kuruluşlara gerekli talimatları verdiğini söyledi.



Vali Demirtaş, vatandaşlarla sohbetinde, “Amacımız, sizlerle sürekli diyalog halinde olarak taleplerinizi ve beklentileri dinleyip yerine getirmek. Muhtar camiamız ve vatandaşlarımızla bir arada olmayı özen gösteriyoruz. Sizleri sevdiğimizi, saydığımızı ve önem verdiğimizi bilmenizi istiyorum. Dile getirdiğiniz eksikliklerin giderilmesi için gerekli çalışmaların ivedilikle yapılacağından kuşkunuz olmasın” dedi.

Vali Mahmut Demirtaş’ın, Sarıçam ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarlığında gerçekleştirdiği vatandaş buluşması, mahalle sakinlerinin sorunlarının çözümüne yönelik duyarlılığından dolayı teşekkür mesajlarıyla son buldu.
Kaynak: İHA