Antalyalı Turizmciler MITT Moskova Turizm Fuarında

ATSO Başkanı Çetin: 'Türkiye'ye ve Antalya'ya özel ilgi var. Bu güzel havanın rezervasyonlara da yansımasını bekliyoruz. Rus turist sayısında 2015 sezonunu geçeceğimizi ümit ediyorum'

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Rusya'da, Türkiye'ye ve Antalya'ya özel bir ilgi bulunduğunu belirterek, 'Bunu çok net hissedebiliyoruz. Bu güzel havanın rezervasyonlara da yansımasını bekliyoruz. Rus turist sayısında 2015 sezonunu geçeceğimizi ümit ediyorum.' ifadesini kullandı.

ATSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalyalı turizmciler ITB Berlin Turizm Fuarının ardından Moskova'da başlayan MITT Moskova Turizm Fuarına katıldı.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Çetin, fuarın Antalyalı turizmcilerin yeni sezon öncesi moral bulması açısından büyük önem taşıdığını, Türkiye-Rusya arasında düzelen ilişkilerin kendilerini umutlandırdığını belirtti. Rusya pazarından olumlu ve güçlü sinyaller aldıklarını ifade eden Çetin, erken rezervasyonlarda da göstergelerin gayet iyi olduğunu bildirdi.

Antalya Tanıtım AŞ başta olmak üzere fuarda Antalya bölgesi stantlarının adeta Rusların akınına uğradığını vurgulayan Çetin, 'Türkiye'ye ve Antalya'ya özel bir ilgi var. Bunu çok net hissedebiliyoruz. Bu güzel havanın rezervasyonlara da yansımasını bekliyoruz. Rus turist sayısında 2015 sezonunu geçeceğimizi ümit ediyorum.' ifadesini kullandı.

Çetin liderliğindeki Antalyalı iş adamları fuar kapsamında Moskova'da bir dizi temasta bulunacak. Moskova Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret edecek heyet, Rusya'nın önemli basın yayın kuruluşlarının temsilcileriyle de bir araya gelecek.

Fuar, 16 Mart'a kadar devam edecek.

Kaynak: AA