AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatından Referandum Çalışmaları

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından oluşturulan bir heyet referandum çalışmalarını sürdürüyor. Ak Parti Diyarbakır İl Başkan yardımcıları Mustafa Sarıhan, Mehmet Kızılkaya, Mustafa Kaçmaz, Hüseyin Taş, Süleyman Börü, Mehmet Arzu, Hasan Çakar, Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ve yönetim kurulu üyeleri 16 Nisan’da yapılacak olan referandum oylamasında vatandaşların neden "Evet” diyeceklerini anlatmak için esnafı ziyaret etti.

AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatından Referandum Çalışmaları
Esnaf ziyaretinin ardından açıklama yapan AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Mustafa Sarıhan, 16 Nisan’daki referandumun Türkiye için hayati bir önem taşıdığını belirterek, hızlı yürütme ve güçlü bir yasama ile Türkiye’nin geleceğinin güçleneceğini söyledi.

Sarıhan, "Darbelerden kurtulma adına ve ülkemizi geleceğe taşımak adına genç kardeşlerimiz, evlatlarımız ve torunlarımız için daha yaşanılabilir bir ülke bırakma adına evet demeliyiz" dedi.



"Halkın iradesinin üstünde güç olmayacak"

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Kızılkaya ise 16 Nisan gününe kadar tüm enerjileriyle sahada olacaklarını dile getirerek, 16 Nisan’da halkın iradesinden başka güç olmayacağını belirtti.

Kızılkaya, "Bizler, anayasa değişikliğini tek tek halkımıza ve esnafımıza anlatıp, bunun gerekliliğini izah ediyoruz. Diyarbakır’da kapı kapı, ev ev dolaşıp anayasayı anlatacağız. Halkımız bu zamana kadar bizi hiç mahçup etmedi. İnşallah 16 Nisan’da yeni bir zaferi burada mutlulukla karşılayacağız. Buna inancımız tamdır. Diyarbakır’ın en yüksek desteği vermesi adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA