Sağlıkta Bilgilendirme Toplantılarında İmplantın Dünü Ve Bugünü Anlatıldı

Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ Tabip Odası ve Tekirdağ Diş Hekimleri Odası işbirliğinde Dr. Haşmet Gökdeniz tarafından Ağız ve Diş Sağlığı’nda İmplant’ın Yeri konulu konferans düzenlendi.

Sağlıkta Bilgilendirme Toplantılarında İmplantın Dünü Ve Bugünü Anlatıldı
Sağlıkta Bilgilendirme Toplantıları adı altında Tekirdağ Eczacı Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen konferansa, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Gökhan Gözde, Tekirdağ Diş Hekimleri Odası Başkanı Tolga Kutal, Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dinçer Çolakoğlu, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.



İmplantın gelişimi ve uygulanabilirlik faktörleri katılımcılarla paylaşıldı

Milattan önce yapılan ilk implanttan bugüne kadarki süreçte implantın gelişimi ve uygulanabilirlik faktörlerinin Dr. Haşmet Gökdeniz tarafından katılımcılarla paylaşıldığı konferans yaklaşık bir saat sürerken soru cevap kısmı ile sona erdi.

Soruların yanıtlanmasının ardından Tekirdağ Diş Hekimleri Odası Başkanı Tolga Kutal ve Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dinçer Çolakoğlu, Dr. Haşmet Gökdeniz’e teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti.

Süleymanpaşa Belediyesi Sağlıkta Bilgilendirme Toplantıları şu şekilde devam edecek:

“17 Mart Cuma 15.30/ Psikiatrik Hastalıklarda Sosyal Destek Sistemi ve Önemi/ Dr. Ömer Toksoy, 24 Mart Cuma 15.30/ Güvenli ve Akılcı İlaç Kullanımı/ Ecz. Tolga Çetinkaya, 31 Mart Cuma 15.30/ Ergenlik Dönemi, Özellikleri ve Psikolojisi/ Dr. Ayten Cesur, Psikolog Müge Başol.”
Kaynak: İHA