İçki Ve Sigara Çalan Şahıslar Yakalandı

Seydikemer'de bir marketten hırsızlık yaptıkları belirlenen 3 zanlı, Antalya'nın Kumluca ve Demre ilçelerinde yakalandı.

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bir marketten 60 bin lira tutarında içki ve sigara çaldıkları öne sürülen 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Seydikemer'de bir marketten 60 bin lira tutarında içki ve sigara hırsızlığı gerçekleştirildi.

İş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen jandarma ekipleri, zanlıların Antalya'nın Demre ilçesinden kiralanan 07 ZBU 33 plakalı araç ile olay yerinden ayrıldığını belirledi.

Zanlıların, araçla Antalya istikametine gittiğini tespit eden jandarma, diğer ilçelerdeki güvenlik güçlerini bilgilendirdi.

Kumluca'ya bağlı Altınyaka Mahallesi'nde yol kontrolü yapan jandarma ekipleri, hırsızlık olayına karıştığı belirlenen aracı fark ederek 'Dur' ihtarında bulundu.

Yakalanacaklarını anlayan zanlılar, araçla kaçmaya başladı. Cebrail Demir (38) ve Hüseyin Tuna'nın (51) içinde bulunduğu otomobil, takip sonucu durduruldu.

Araçtaki zanlılar gözaltına alınırken, aracı kiralama işlemini yaptığı belirlenen Z.U. da Demre ilçesinde yakalandı.

Araçta yapılan incelemede, marketten çalındığı tespit edilen alkollü içki ve sigaralar ele geçirildi.

İfade işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilen zanlılardan Demir ve Tuna, 'Hırsızlık' suçlamasıyla tutuklandı, Z.U. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ele geçirilen alkollü içki ve sigaralar, işyeri sahibine teslim edildi.
Kaynak: AA