Arguvan Modern İçme Suyu Altyapı Ağına Kavuşuyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Arguvan İlçesi’ne toplam maliyeti 2.9 milyon TL olan 33.7 kilometrelik içme suyu hattı çalışması yapacak.

Arguvan Modern İçme Suyu Altyapı Ağına Kavuşuyor
Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Arguvan İlçesi’ne toplam maliyeti 2.9 milyon TL olan 33.7 kilometrelik içme suyu hattı çalışması yapılacak.

Konu ile ilgili bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Arguvan’da altyapı çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, “Tüm ilçelerimizin modern bir altyapıya kavuşması için çalışmalarımız kesintisiz devam ediyor. Bu kapsamda Arguvan merkezi için içme suyu ihalesini gerçekleştirdik. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Arguvan İlçemizde de çalışmalarımız devam edecek. Maliyeti 2.9 milyon TL olan 33.7 km içme suyu hattı 600 abone bağlantısı, 14 vana odası, 4 kaptaj, 30 adet yangın hidratı çalışmalarının ihalesini gerçekleştirdik. En kısa sürede yatırım çalışmalarına başlayacağı diğer ilçelerimizde olduğu gibi Arguvan ilçemizde Modern bir içme suyu altyapı ağının tamamlanmasını hedefliyoruz. Arguvan İlçemize hayırlı olması temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA