Eğitimci Yazar Kadir Keskin Gençlerle Buluştu

Kurulduğu günden beri eğitime destek veren Şehzadeler Belediyesi, 2016-2017 eğitim öğretim yılında da desteklerine devam ediyor. Şehzadeler Belediyesi’nin katkılarıyla Eğitimci Yazar Kadir Keskin, Manisa Lisesi öğrencilerine yönelik “Başarılı ve başarısız öğrencilerin itirafları” konulu bir konferans verdi.

Eğitimci Yazar Kadir Keskin Gençlerle Buluştu
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonunda yapılan konferansa Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cumhur Kapusuz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Eğitimci Yazar Kadir Keskin, sorduğu sorulara doğru cevapları veren öğrencilere yazdığı kitaplarından hediye etti. 73 yaşında olduğunu ancak salondaki gençler kadar genç bir ruha sahip olduğunu belirten Keskin, günümüz gençlerin ise genç olmalarına rağmen genç ruhuna sahip olmadığına dikkat çekti. Hayatın bilmeden insana bir şeyler vermeyeceğini vurgulayan Keskin, “Gençliğimizde 3 yıl fedakarlık yaparsak 30 yılımızı kurtarırız. Bunun için zamanında fedakarlık etmeliyiz. Eğitimde başarılı olmak istiyorsak hedefimizi belirlemeliyiz. Hedefi olmayan insan başarılı olamaz” diye konuştu.

Keskin, sunumunu örneklerle sürdürdü.

Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, kendisinin bir emekli öğretmen olduğunu belirterek, eğitimin önemini bilen Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik’in her zaman eğitime tam destek verdiğini söyledi.

Önal, öğrencilere destek olmak amacıyla bu tür konferanslara devam edeceklerini ifade ederek, Kadir Keskin’e sunumları için teşekkür etti.
Kaynak: İHA