Edirne'de 'Aşk' Gecesi

Edirne Belediyesinin 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlediği ‘Sevgililer Günü Konseri’nde en güzel aşk şarkıları sevenler için söylendi. Gökhan Yeniada ve Sinem Senna Sevgililer Günü coşkusunu sokaklara taşıdı.

Edirne'de 'Aşk' Gecesi
Edirne Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da sevenleri Saraçlar Caddesi’nde buluşturdu. Sevgililer Günü Konseri’nde Trakyalıların yakından tanıdığı Sinem Senna ve Gökhan Yeniada şarkılarıyla Edirnelilere muhteşem bir akşam yaşattı. Hava sıcaklığının sıfırın altında olduğu gecede Edirneliler, aşk şarkılarıyla dans edip eğlendi, zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

Konserde ilk olarak Rising Star Türkiye yarışması ile Edirne’yi, Edirne’nin tarihini, kültürel ve doğal güzelliklerini Türkiye’ye ve tüm dünyaya tanıtmak amacıyla Edirne Belediyesinin katkılarıyla hazırlanan ‘Bülbülüm Altın Kafeste’ türküsüne hazırlanan klipte de yer alan Gökhan Yeniada sahne aldı. Gökhan Yeniada’nın ardından sahne alan Sinem Senna, söylediği aşk şarkılarıyla sevgililer günü coşkusuna ortak oldu.

Edirne Belediyesi personeli Ömer Güçlü, her iki sanatçıya da Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan adına çiçek takdim etti. Güçlü ‘Seninle Bir Dakika’ şarkısını Sinem Senna ile birlikte söyledi.

İkilinin düeti büyük alkış aldı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür eden Sinem Senna, "Edirneliler, biliniz ki çok şanslısınız. Birçok yerde Sevgililer Günü belediyeler tarafından kutlanmıyor" dedi.

Kaynak: İHA