Birlik Vakfı Ve ADKODER'den Üniversiteye Ziyaret

Birlik Vakfı Gaziantep İl Başkanlığı, Aile ve Değerlerimizi Koruma Derneği tarafından Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mustafa Talha Gönüllü ziyaret edildi.

Birlik Vakfı Ve ADKODER'den Üniversiteye Ziyaret
İlk olarak Birlik Vakfı Gaziantep İl Başkanı Mehmet Fatih Aslan ile MTTB Şanlıurfa Kurucu İl Başkanı Mehmet Fatih Olgun Rektör Gönüllü’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Gönüllü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Aslan ve Olgun’a teşekkür etti.

Başkan Aslan ve Olgun ise yapmış oldukları çalışmalar hakkında Rektör Gönüllü’ye bilgi verdi. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından Başkan Aslan ve Olgun, Rektör Gönüllü ’ye teşekkür etti.

Daha sonra Aile ve Değerlerimizi Koruma Derneği (ADKODER) Başkan Vekili Elvan Kuştepe ile Genel Sekreter Zehra Güler, Denetleme ve Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Ulum Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü’yü makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Gönüllü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek yetkililerine teşekkür etti. ADKODER adına konuşan Denetleme ve Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Ulum, derneklerinin misyon ve vizyonu ile yapmış oldukları çalışmalar hakkında Rektör Gönüllü’ye bilgi verdi.
Kaynak: İHA