Muhtarlardan Başkan Asya'ya Teşekkür Ziyareti

Muş Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Süme ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Feyat Asya’yı ziyaret ederek, başarılı çalışmalarından ve kendilerine verdiği değerden dolayı teşekkür etti.

Muhtarlardan Başkan Asya'ya Teşekkür Ziyareti
Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Muhtarlar Derneği yönetimini makamında ağırladı. Dernek Başkanı Turan Süme ve beraberindeki heyet, muhtarlarla sürekli irtibat halinde olarak hizmet üreten Başkan Asya’ya teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Asya, muhtarları ağırlamaktan onur duyduğunu ifade etti.

Muş Belediye Başkanı olarak yaklaşık 4 yıldır görev yaptığını belirten Başkan Asya, ilk günden bugüne kadar muhtarlarla sürekli istişare halinde olduğunu ve bunun sayesinde başarılı hizmetler yaptıklarını söyledi.

Merkez mahalle muhtarları ile düzenli olarak bir araya geldiklerini belirten Başkan Asya, “Muhtarlıklar, bulundukları mahalle veya köylerde devleti temsil eden kurumlardır. Muhtarlarımız da sorumlu oldukları bölgedeki vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla ilişkilerinin sağlanmasındaki önemli şahsiyetlerdir. Devleti ve milleti temsil noktasında önemli görevler üstlenen muhtarlarımız ile hep bir arada olduk. Muş Belediyesi olarak muhtarlarımızın taşıdığı sorumluluğun bilincinde olarak çalışma ve projeleri kendilerinin bilgisine sunarak onlardan gelen talep ve önerileri anında değerlendiriyoruz. İstişare kültürünü gelenek haline getirdiğimiz ilimizde muhtarlarımız ile birlikte Muş’un kalkınması ve gelişmesi için elbirliği ve gönül birliğimizi sürdüreceğiz. Her ay mutat olarak muhtarlarımız ile yaptığımız istişare toplantılarının yanı sıra her hafta farklı bir mahallede vatandaşlarımızla buluşmak üzere ‘Halk Buluşmaları’ programını yapıyoruz. Bu toplantılarımızı da muhtarlarımız ile koordineli bir şekilde yürütüyoruz. Birlikte yaptığımız hizmetleri yine birlikte halkımızın karşısına çıkarak anlatıyoruz. Allah bu birlikteliğimizi daim kılsın. İnşallah hep birlikte çok güzel hizmetleri hayata geçirmeyi başaracağız” dedi.

Muş Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Süme de, “Sorumluluk alanlarımızda bizlerden beklentileri olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışıyoruz. Bunları yaparken ilimizin kıymetli yöneticileri ile bir araya geliyoruz. Yapmış olduğunuz çalışmaları bizler de yakından takip ediyoruz. Muş’a ve Muş halkına güzel hizmetler sunduğunuz aşikardır. Muhtar arkadaşlarımıza ayrı bir önem veriyorsunuz. Hem başarılı çalışmalarınızdan hem de bizlere vermiş olduğunuz değerden dolayı size çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Süme ve beraberindeki heyet, Başkan Asya’ya plaket takdim ettiler. Ziyaret, Başkan Asya’nın muhtarlara çeşitli hediyeler vermesi ile sona erdi.
Kaynak: İHA