Çinli Yatırımcıya Fuar Çağrısı

Çin Komünist Partisi Chengdu Komitesi Sekreter Yardımcısı Zhihong: 'İzmir’in çok önemli bir fuar kenti olduğunu biliyoruz, biz de fuarlara çok önem veriyoruz. Ülkemize döndüğümüzde, Çin’deki şirketlere, son yıllarda hızlı büyüme kaydeden İzmir Fuarı'na katılmalarını söyleyeceğiz'

Çin Komünist Partisi Chengdu Komitesi Sekreter Yardımcısı ve Chengdu Belediye Başkan Vekili Zhu Zhihong, ülkelerindeki şirketlere İzmir Fuarı'na katılım için çağrıda bulunacaklarını açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Zhu Zhihong başkanlığındaki Çin heyeti, Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Zhihong, İzmir'de 2018 yılında gerçekleştirilmesi planlanan Çin Bahar Bayramı'na ilişkin Kocaoğlu'na bilgi verdi.

Zhihong, Çin Bahar Bayramı'nda ülkelerinin kültürünü tanıtacaklarını vurgulayarak, 20 kişilik bir sanat grubuyla Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde geleneksel "yüz değiştirme" tiyatro etkinliğine imza atacaklarının bilgisini verdi.

İzmir'in özellikle ekonomik açıdan çok dinamik bir kent olduğunu kaydeden Zhihong, "İki şehir olarak birbirimize çok benziyoruz. İzmir’in çok önemli bir fuar kenti olduğunu biliyoruz, biz de fuarlara çok önem veriyoruz. Ülkemize döndüğümüzde, Çin’deki şirketlere, son yıllarda hızlı büyüme kaydeden İzmir Fuar’ına katılmalarını söyleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA