Türkiye Teknoloji Buluşmaları

Türkiye Teknoloji Buluşmaları'nın Trakya ayağı Çorlu'da yapıldı.

Türkiye Teknoloji Buluşmaları'nın Trakya ayağı Çorlu'da yapıldı.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda (Çorlu TSO) yapılan toplantıda, iş dünyasının teknoloji kısmında görevli elemanları bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, teknolojinin kalkınmada ve iş dünyasında kesinlikle takip edilmesi gereken bir unsur olması gerektiğini söyledi.

Şahin, toplantının Tekirdağ'da, Çorlu'da yapılmasının çok önemli olduğunu belirterek, ''Bu toplantı için ciddi bir hazırlık süresi geçirildi. Geleceğin Trakya'sını, Türkiye'sini hazırlamak için el birliği ile güç birliği yaparak çalışıyoruz. Geleceğin iş hayatında ve ticaret hayatında kadın erkek girişimcilerimiz olacak. Teknoloji mutlaka takip edilmesi gereken bir unsur. Günümüz dünyasında ticaret artık internet üzerinden dönmeye başladı. İnternet üzerinden bankalar aracılığıyla istediğimiz işlemi artık çok rahat yapıyoruz'' ifadesini kullandı.

Günümüzde iş dünyasının teknolojiyi iyi takip etmesi gerektiğine işaret eden Şahin, her alanda yatırım yaparak Trakya'nın gelişmiş ve daha da gelişimine devam eden bir bölge olması için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Bu konuda herkese görevlerin düştüğünü dile getiren Şahin, ''Herkese bu aşamada ciddi görevler düşüyor. El birliği yaparak, teknolojiyi takip ederek bölgemizi ve ülkemizi kalkındırmalıyız. Şimdiden bu konularda hassasiyetimizi göstererek gereken yatırımları yaparsak, 10 yıl sonra geriye dönük eyvah demek zorunda kalmayız'' değerlendirmesinde bulundu.

Çorlu TSO Başkanı İbrahim Gönül ise toplantılara ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Kaynak: AA