Dinamit geceye damgasını vurdu

Beyaz Tv'de ekrana gelen Dinamit programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun asılsız iddiaları ve sahte belgeleri masaya yatırıldı.

Dinamit geceye damgasını vurdu
Dinamit geceye damgasını vurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhine belge açıklayacağını iddia eden ve sonrasında açıkladığı sahte belgelerle rezil olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Dinamit'te top tutuldu.

Programa canlı yayın konuğu olan MHP eski milletvekili Cemal Enginyurt, Savcı Sayan ve gazeteci Cem Küçük asılsız iddialarda bulunan Kılıçdaroğlu'na ağır eleştirilerde bulundu.

CEMAL ENGİNYURT: AKLIMIZLA OYNUYOR

Belgeleri bürokratlardan aldığını iddia eden Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Enginyurt 'Milyonlarca bürokratın elinde bu belge ne işi var? Kemal Kılıçdaroğlu aklımızla oynuyor.' dedi.



SAVCI SAYAN: KILIÇDAROĞLU SARRAF DAVASININ GİZLİ TANIĞIDIR


Kemal Kılıçdaroğlu asılsız iftiralarla ABD'ni ekmeğine yağ sürdüğünü  belirten Savcı Sayan 'Kılıçdaroğlu bir projedir ve Sarraf davasının gizli tanığıdır. Hedef Türkiye'yi parçalamaktır.' diye konuştu.

 


CEM KÜÇÜK: KILIÇDAROĞLU BEDELİNİ ÖDEYECEK


Kemal Kılıçdaroğlu'nun asılsız iddiaları nedeniyle yargı önünde hesap vereceğini söyleyen Cem Küçük ise 'ılıçdaroğlu çirkef, bel altı yöntemlerle saldırıyor. Kılıçdaroğlu bunun hukuki bedelini ödemek zorundadır.' diye konuştu.