Sakarya Sinerji Ekibi Bir Araya Geldi

Sakarya Sinerji Ekibi, Sakarya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Sakarya Sinerji Ekibi'nin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda ekipte yer alan kuruluşların faaliyetleri ve güncel işbirlikleri hakkında bilgiler paylaşıldı.

Gerçekleşen etkinlikte konuşan Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, ülkenin gelişmesi, ilerlemesi ve söz sahibi olması için güçlü olunması gerektiğini söyledi.

Gerçekleştirilen etkinliğin Sakarya için güzel bir örnek teşkil ettiğini belirten Balkanlıoğlu, güçlü bir Türkiye için herkese önemli görevler düştüğünü, özellikle yerli ve teknolojik ürünlerin üretilmesi hususunda güçlü bir birliktelik gerektiğini vurguladı.

Sakarya’da oluşturulan birlikteliğin de bu bağlamda önemli bir örnek teşkil ettiğini ifade eden Balkanlıoğlu, Sakarya Sinerji Ekibi olarak il genelinde gerçekleştirilen faaliyetler nezdinde memnuniyetini dile getirdi.

Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı ve Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık da uzun bir zaman önce 3+1 ve 7+1 eğitim modelleri ile yola çıkılan ve Sakarya’da nitelikli istihdamın arttırılması hususunda gerçekleştirilen bu birlikteliğin çok daha etkin bir hal aldığını dile getirdi.

Konuşmaların ardından "Sinerji" isimli elektrikli aracın üretilecek yeni versiyonu da katılımcılarla paylaşıldı.

Kaynak: AA