Özel Öğrencilere Forma Dağıtıldı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde eğitim gören öğrencilere forma dağıttı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, forma dağıtımı için okulda tören düzenlendi.

Törende konuşan Tütüncü, "Bir yazlık, bir kışlık olmak üzere 268 okul formasını okulumuzdaki bütün öğrencilerimize hediye ediyoruz. Son 3 yıldır her yıl 11 bin okul formasını çeşitli okullarda öğrencilerimize hediye ettik. Kepez'in bütün öğrencilerine okul forması hediye etmek en temel düşüncemiz. Bu hedefe doğru adım adım yaklaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kepez Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nin, en özel okulların başında geldiğine değinen Tütüncü, şunları kaydetti:

"Herkese eğitimi ulaştırabilmek, her bir ferdi mutlu edebilmek ve herkesin kendini önemli hissetmesini sağlayabilmek devletin en temel görevidir. Eğer sosyal devlet olma iddiasındaysanız, bunu yapmalısınız. Bu okulun yapılması benim en önemli hayallerimin başındaydı. Çünkü özel yavrularımıza da nitelikli, kaliteli ve güzel bir ortamda eğitim imkanı sunabilmek en önemli vicdani sorumluluğumuzdu. Çok şükür Milli Eğitim Bakanlığımızla el ele vererek, bu güzel eğitim kurumunu bölgemize kazandırdık."

Okulun ihtiyaçlarını karşılamaya devem edeceklerini belirten Tütüncü, velilerle el birliği yaparak eğitime katkı sunmaya çalıştıklarını ifade etti.

Konuşmalardan sonra Tütüncü, okul müdürü Gökmen Güler, Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk ile öğrencilerin formalarını dağıttı.

Kaynak: AA