Saruhanlı Belediyesi Mahalleleri Kilit Parke Taşıyla Donatıyor

Saruhanlı Belediyesi tarafından mahalle içindeki yollarda hayata geçirilen kilit parke taşı döşeme çalışmaları Çaltepe Mahallesinde devam ediyor. Böylelikle vatandaşlar yazın tozlu, kışın çamurlu yollardan kurtuluyor.

Saruhanlı Belediyesi Mahalleleri Kilit Parke Taşıyla Donatıyor
Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, mahallelerin çehresini değiştirmeye yönelik başlattıkları çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini kaydetti.

Saruhanlı’nın dört bir yanında sosyal tesisler, düğün salonları, halı sahalar, meydan düzenlemeleri, park ve bahçe çalışmalarını hayata geçirdiklerini gibi, mahalle aralarındaki yolları da kilit parke taşlarıyla kapladıklarını belirten Yaralı, şu bilgileri verdi: "2014 yılından bu yana 55 bini ilçe merkezinde olmak üzere yollarda toplam 195 bin metrekare taş kaplama çalışmamız oldu. Saruhanlı Belediyesi olarak her zaman vatandaşımızın yanında ve hizmetindeyiz. Ekiplerimiz şu an Çaltepe mahallemizde çalışıyor. Çaltepe’de bin 200 metrekare taş kaplama çalışması yapacağız. Çalışmalarımız Çaltepeli hemşerilerimize hayırlı olsun"

Çaltepe Mahallesi Muhtarı Muammer Kocabaş ise Çaltepe’de hayata geçirilen çalışmalardan dolayı Başkan Yaralı’ya teşekkür ederek, "Mahallemizde bazı yollarda geçmiş yıllardan bu yana taş kaplama çalışması yapılamamıştı. Dolayısıyla bu yollarda tozdan ve çamurdan geçilmiyordu. Ancak şu an yapılan bu çalışma ile yollarımız çok güzel oldu. Vatandaşlarımız evlerine daha rahat gidip gelebilecekler. Belediye Başkanımız Dr. Hüseyin Yaralı’ya teşekkür ederim. Allah yolunu açık etsin" dedi.

Kaynak: İHA