Selçukbey'e Modern Mahalle Konağı

Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi’nde toplumun bütün kesimlerine hitap edecek mahalle konağı inşa ediyor.

Selçukbey'e Modern Mahalle Konağı
İlçedeki her mahalleye mahalle konakları kazandıran Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi’ndeki konağın yapımına başladı.

Vatandaşlarım ihtiyaçlarını karşılayacak modern bina mahalleye artı değer katacak. Mahalle konağı 375’i kapalı 75’i açık olmak üzere toplam 450 metrekarelik alanda yer alacak ve bünyesinde muhtarlık odası, 4 adet YIL-MEK eğitim kursları ve YIL-MEK okul öncesi sınıfları yer alacak.

Selçukbey Mahalle Konağı’nın mahalle sakinlerinin günlük hayatlarını büyük ölçüde kolaylaştıracağını söyleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Mahallemize kazandıracağımız konak sayesinde eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel hizmetlerle vatandaşlarımızın sosyal yaşantısına önemli bir katkı sağlayacağız” dedi.

Edebali, “Mahalle konağımız 2 katlı olup, bünyesinde YIL-MEK kursları ve okul öncesi eğitim sınıfları yer alacak. İhtiyaca göre içerisinde değişiklik yapacağımız revizyon çalışmalarımızı da bir yandan devam ettiriyoruz. Bizim kültürümüzde mahalleler, birlik, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel göstergesidir. İlçemiz genelinde yürüttüğümüz kentsel dönüşüm çalışmalarında mahalle kültürünün yaşatılması öncelikli hedefimizdir” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Kaynak: İHA